Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İşte Avrupa güreş şampiyonları

Romanya’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda Türkiye adına mücadele eden Yasemin Adar Yiğit, Avrupa Şampiyonu oldu. Buse Tosun Çavuşoğlu da Avrupa Şampiyonu unvanını kazandı.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2024 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2024 18:17
Kaynak: Haber Merkezi
İşte Avrupa güreş şampiyonları

Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonasında, Türkiye adına mücadele eden Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri (TOHM) Edirne sporcularından Yasemin Adar Yiğit, 76 kg'da Avrupa Şampiyonu olurken, Buse Tosun Çavuşoğlu da 68 kg'da Avrupa Şampiyonu unvanını kazandı.

YASEMİN ADAR YİĞİT VE BUSE TOSUN ÇAVUŞOĞLU KÜRSÜDE

Türk güreşinin gurur kaynaklarından Yasemin Adar Yiğit ve Buse Tosun Çavuşoğlu, Romanya'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonasında Türkiye’yi en iyi şekilde temsil ettiler. 76 kg'da mücadele eden Yasemin Adar Yiğit, gösterdiği üstün performansla Avrupa Şampiyonu unvanını elde ederken, 68 kg'da ter döken Buse Tosun Çavuşoğlu da altın madalyayı boynuna geçirdi.

EVİN DEMİRHAN YAVUZ'DAN GÜMÜŞ MADALYA

Şampiyonada 50 kg'da mücadele eden Evin Demirhan Yavuz, gösterdiği başarılı performansla Avrupa ikincisi unvanını elde etti ve gümüş madalyayı ülkemize kazandırdı.

GENÇLİK SPORDAN TEBRİK

Edirne Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Ülkemizi uluslararası platformlarda başarıyla temsil eden Yasemin Adar Yiğit, Buse Tosun Çavuşoğlu ve Evin Demirhan Yavuz'u gönülden tebrik ediyoruz. Bu büyük başarıda emeği geçen antrenörlerimiz ve destek veren herkesi de tebrik ediyor, sporcularımıza gelecek müsabakalarda başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Haber Merkezi

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.