Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İYİ Parti’den Ciravoğlu’na geçmiş olsun ziyareti

Dün genel başkan talebiyle CHP Edirne Belediye Başkan Adaylığını bırakan Şükrü Ciravoğlu’na İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi ve Edirne Milletvekili Mehmet Akalın hastanede geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

Haber Giriş Tarihi: 23.02.2024 10:55
Haber Güncellenme Tarihi: 23.02.2024 10:58
Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK
İYİ Parti’den Ciravoğlu’na geçmiş olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan Adayı Şükrü Ciravoğlu, rutin kontroller sebebiyle dün hastaneye yatması sonrası Genel Başkan Özgür Özel’in talebiyle adaylığı geri çektirilmişti. Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde olan Ciravoğlu’na İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi ve Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın, geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ciravoğlu’nu gayet iyi gördüklerini ve sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen İYİ Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Mehmet Akalın; “Şükrü Bey’i hastanede ziyaret ettik. Durumu gayet iyi. Allah şifa versin. Bir ritim bozukluğu varmış, kendisini çok çok iyi gördük. Basit bir ritim bozukluğu varmış, gün içerisinde bir tedavisi varmış. Ritim bozukluğu hepimizde var, bende de ara sıra oluyor. Geçmiş olsun” dedi.

“ŞÜKRÜ BENİM NAMUSLU, ONURLU BİR KARDEŞİM, DOSTUM”

Ufak bir ritim bozukluğu tedavisi için böyle vahim bir durumun ortaya çıkmasının üzüntü verici olduğunu söyleyen İYİ Parti Edirne Belediye Başkan Adayı Hamdi Sedefçi, “Şükrü benim, namuslu, onurlu, şerefli kardeşim, ona kefilim dediğimi herkes bilir” dedi. Sedefçi; “Benim çok sevdiğim, çok değer verdiğim sevgili kardeşimi, sayın vekilimizle beraber ziyaret ettik. Yıllar öncesinde benim kızımın da ritim bozukluğu vardı, tedavi ettirdik ve bitti. Şu anda hiçbir sağlık sıkıntısı yok. Öyle ufak bir tedaviyle düzelebilen bir rahatsızlık için böylesine vahim bir sonucun ortaya çıkması üzüntü verici bir olay. Şükrü benim arkadaşım, dostum, kardeşim. Ben şu 20-25 günlük seçim kampanyam süresinde her gittiğim yerde benim, namuslu, onurlu, şerefli kardeşim, ona kefilim dediğimi herkes bilir. Burada da söylüyorum, hakikatten kefilim. Allah’tan kendisine sağlık diliyorum ama zaten çok da rahatsız da değil. Edirne’mize çok faydası olacak bir insandır. Sağlıklı bir yaşam diliyorum kendisine” şeklinde konuştu.

“BU BİR DOST ZİYARETİ”

Bir dost ziyareti yaptığını ve kimsenin bu konuda siyaset yapmaması gerektiği bir süreçten geçildiğini söyleyen Sedefçi; “Bu siyaset yapılacak bir ortam değil. Burada bir rahatsızlık söz konusu. Burada kimsenin siyaset yapmaması gereken bir süreçten geçiyoruz. Ben bir dost ziyareti yaptım, bir kardeş ziyareti yaptım. Allahtan sağlık diliyorum kendisine” ifadelerini kullandı.

ŞENER ŞENTÜRK

Kaynak: ŞENER ŞENTÜRK

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.