Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Edirnespor’dan farklı galibiyet

Edirnespor, sahasında ağırladığı İnegöl Kafkas Spor Kulübü'nü, 1-0 geriye düştüğü karşılaşmada 5-1 yenerek taraftarına unutulmaz bir maç yaşattı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2024 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2024 18:17
Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ
Edirnespor’dan farklı galibiyet

TFF 3'üncü lig 1'inci grupta mücadele eden Edirnespor, 25 Kasım Stadı’nda İnegöl Kafkas Spor Kulübü ile karşılaştı.

Bugün saat 14.00'te başlayan karşılaşmayı hakem Berat Buğra Çelik yönetirken; yardımcılıklarını Mehmet Saldıraner, Burak Savaş ve Mehmet İhsan Derme yaptı. Karşılaşmayı Edirnespor Kulübü Başkanı Onur Yaren Ayaydın’ın yanı sıra Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Edirne Belediye Başkan adayı Filiz Gencan Akın da izledi.

Edirnelilerin yoğun ilgi göstererek tribünleri doldurduğu karşılaşmada Edirnespor, sahaya Ahmet Çolak, Selim Şahin, Yunus Özdemir, İlkay İşler, Said Can Açıkalın, Serhan Yılmaz, Uğur Ayhan, Haydar Deniz, Tayfun Kırca, Abdulsamet Kırım ve Kemal Can Aydemir ilk 11’i ile çıktı. Sarı kırmızılıların yedekleri ise Baver Kuçkar, Serhat Emirler, Ahmet Baykal, Atakan Serin, Ümitcan Ekşi, Yağız Berkay Hazar, Mustafa Acun, Volkan Ünlü, İlhan Topatar ve Emre Gürsel Hürcan’dan oluştu.

İnegöl Kafkas Spor Kulübü ise sahaya Ömer Can, İhsan Uğur Göktaş, Kerem Dönertaş, Görkem Güven, Abdülkadir Akyıldız, Sinan Akgöl, Muhammet Yusuf Ocak, Denis Meriç, Yavuz Selim Taşer, Semih Akyıldız ve Onur Kızıltaş ilk 11’i ile çıktı. İnegöl temsilcisinin yedekleri de Emre Şeker, Furkan Taştemir, Samet Günhan, Orkan Çınar, Onur Emre Yaldız, Fevzi Can Bozkuş, Recep Daylak, Ahmet Yılmaz, Yağız Haydar Doğan ve Ömer Faruk Boz’dan oluştu.

EDİRNESPOR’DAN GERİ DÖNÜŞ

Hakem Berat Buğra Çelik’in düdüğü ile maça başlayan Edirnespor, karşılaşmanın henüz 2’nci dakikasında Kerem Dönertaş'ın golü ile 1-0 geri düştü. Sarı kırmızılılar golün şokunu bir süre atlatamazken; 40’ıncı dakikada Said Can Açıkalın’ın golü ile skoru eşitledi. Açıkalın’ın golü ile ataklarını sıklaştıran Edirnespor, 45+4’üncü dakikada 2-1 öne geçti. Said Can Açıkalın, takımının ve kendisinin 2’nci golünü buldu. Karşılaşmanın ilk 45 dakikası sarı kırmızılıların 2-1’lik üstünlüğüyle tamamlandı.

GOL YAĞMURU DEVAM ETTİ

Karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına moralli başlayan Edirnespor, 47’nci dakikada Mustafa Acun’un golü ile 3-1 öne geçti. Sarı kırmızılıların gollerine taraftarın coşkusu eklenince karşılaşmada gol yağmuru devam etti. Karşılaşmanın 78’inci dakikasında sahneye Serhan Yılmaz çıktı ve maçın skorunu 4-1’e getiren golü attı. Maçın son dakikalarına kadar sahadaki üstünlüğünü koruyan Edirnespor’un son golü ise 87’nci dakikada yine Mustafa Acun’dan geldi. Karşılaşmayı 5-1’lik farklı skor ile kazanan Edirnespor, taraftarına coşku dolu anlar yaşattı.

6’NCI SIRAYA YÜKSELDİ

Edirnespor, farklı galibiyetinin ardından 1 maç eksiğiyle puanını 31’e yükseltti. 1. Grup’ta 6’ncı sıraya yükselen sarı kırmızılıların 9 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyeti bulunuyor. Edirnespor, 3 Mart Pazar günü deplasmanda Karabük İdmanyurdu Spor ile karşılaşacak. Karabük Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda oynanacak maç saat 14.00'te başlayacak.

UĞUR AKAGÜNDÜZ

Kaynak: UĞUR AKAGÜNDÜZ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.