Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mezuniyetlerinin 48’inci yılında yeniden buluştular

Edirne Lisesi 1973-1976 dönemi mezunları, lisenin kuruluşunun 167’nci kutlamalarında bir araya geldi. Edirne Lisesi Yetişenler Derneği Genel Başkanı Cevat İşlik, mezuniyetlerinin 48’inci yılı olduğunu belirterek; “Her yıl burada bir arada olmak çok güzel bir duygu” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 17:53
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 18:11
Kaynak: HİLAL PEKER
Mezuniyetlerinin 48’inci yılında yeniden buluştular

Edirne Lisesi’nin 1973-1976 dönemi mezunları, 167’nci kuruluş yıldönümü kutlamalarında anlamlı bir buluşmaya imza attı. Mezunlar, Edirne Lisesi'nin sınıflarında, koridorlarında tekrar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.

Edirne Lisesi Yetişenler Derneği Genel Başkanı Cevat İşlik, buluşmanın önemine vurgu yaparak, her yıl bu etkinlikte bir araya gelmenin kendilerine büyük mutluluk verdiğini ifade etti.

“EDİRNE LİSESİ ULU BİR ÇINAR”

Edirne Lisesi’nin köklü geçmişi hakkında konuşan İşlik; “167’nci yılı münasebetiyle bu etkinliklerimize her sene katılıyoruz. Edirne Lisesi çok köklü bir lise; Edirne ve Türkiye genelinde çok büyük insanların yetişmesine sahne olmuş çok ulu bir çınar. Bu aileye mensup olmaktan gurur duyuyoruz. Biz de 1973-1976 yılları arası mezunları olarak bugün buradayız. Aslen Edirneliyim, İstanbul’da ikamet ediyorum. Mezun arkadaşlarımızla İstanbul’dan etkinlikler için geldik. Her yıl burada bulunmak çok güzel bir duygu. Arkadaşlarımızı görüyoruz, aidiyet duygusu çok yükseliyor, bir arada olmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Şu an mezuniyetimizin 48’inci yılı” diye konuştu.

HİLAL PEKER

Kaynak: HİLAL PEKER

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.