Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SAĞLIKLI BESLENME VE ERGONOMİ SEMİNERİ

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü, personellerine yönelik “Ofis Çalışmalarında Sağlıklı Beslenme ve Ergonomi” konulu seminer düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 29.09.2023 16:01
Haber Güncellenme Tarihi: 29.09.2023 16:01
Kaynak: Seçiniz
https://batiekspres.com/
SAĞLIKLI BESLENME VE ERGONOMİ SEMİNERİ

Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü, çalışanların sağlıklı yaşam ve beslenme konusundaki farkındalığını artırmak amacıyla önemli bir seminer düzenledi. Etkinlikte, Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü Diyetisyeni Erva Ataalkın ve Okul Sağlığı Hizmetleri Sorumlusu Şerife Eren tarafından "Ofis Çalışmalarında Sağlıklı Beslenme ve Ergonomi" konulu detaylı bir seminer sunuldu.

Seminerde, ofis çalışanlarının günlük beslenme alışkanlıkları ve ergonomik faktörlerin işyerindeki etkileri ele alındı. Sağlıklı yaşam ve beslenme ilkeleri, çalışanların hayat kalitesini artırmak ve genel sağlıklarını desteklemek adına vurgulandı.

Katılımcılara, iş yerinde sağlıklı beslenme alışkanlıkları oluşturma, doğru pozisyonlarla çalışma düzenini sağlama ve fiziksel aktiviteyi günlük rutinlerine entegre etme konularında rehberlik yapıldı. Seminer, çalışanların daha sağlıklı bir çalışma ortamı oluşturmalarına yönelik bilgi ve farkındalık kazanmalarına olanak sağladı.

Bu tür etkinlikler, çalışanların iş yerindeki performanslarını artırırken sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik ederek genel mutluluk ve refahlarını artırmayı amaçlıyor.

HABER MERKEZİ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.